Ushqimet që vrasin më shumë se duhani Ushqimet që vrasin më shumë se duhani
Të ushqyerit në mënyrën e duhur është njëri ndër faktorët më të mëdhenj të sjell vdekje të hershme. Madje kjo po kur krahasohet me... Ushqimet që vrasin më shumë se duhani

Të ushqyerit në mënyrën e duhur është njëri ndër faktorët më të mëdhenj të sjell vdekje të hershme.

Madje kjo po kur krahasohet me konsumimin e duhanit ose të alkoolit, zë vendin e parë.

Ushqimet e shpejta, janë ato që i sjellin dëm organizmit tuaj, janë atë që sjellin sëmundjet e zemrës, arrest kardiak por edhe diabet.

Mishi i kuq dhe ushqimet e ëmbla janë po ashtu dëmtues të mëdhenj për organizmin e njeriut.

Por edhe në anën tjetër e dëmshme thuhet se janë edhe dietat në të cilat konsumohen pak perimet, frutat e lëngshme dhe ato të thata.

E dëm organizmit mund t’i sillni duke u ushqyer edhe me shumë krip por edhe sheqer, transmeton Klan Kosova.