Vajza e Shyhretes në bikini, shpërfaq linjat e mrekullueshme Vajza e Shyhretes në bikini, shpërfaq linjat e mrekullueshme
Gresa është njëra nga bijat e këngëtares së njohur shqiptare, Shyhrete Behluli. Kurse ekspozimin e pamjes së saj nuk e ka kursyer as këtë... Vajza e Shyhretes në bikini, shpërfaq linjat e mrekullueshme

Gresa është njëra nga bijat e këngëtares së njohur shqiptare, Shyhrete Behluli.

Kurse ekspozimin e pamjes së saj nuk e ka kursyer as këtë herë Gresa. Në imazhet e fundit ajo u shfaqë me bikini ngjyrë të bardh të kombinuar me një këmishë të së njëjtës ngjyrë.

Sikurse edhe motra e saj, Engjëllusha edhe ajo dukej shumë me stil dhe në formë.

gresaaaa