Vajza! Këto janë disa pyetje që djemtë kanë turp t’ua bëjnë… Vajza! Këto janë disa pyetje që djemtë kanë turp t’ua bëjnë…
Përkundër faktit që shumë gra mendojnë se sjellja e tyre është mjaft e hapur dhe e arritshme, shumë njerëz përpiqen të kuptojnë kuptimin e... Vajza! Këto janë disa pyetje që djemtë kanë turp t’ua bëjnë…

Përkundër faktit që shumë gra mendojnë se sjellja e tyre është mjaft e hapur dhe e arritshme, shumë njerëz përpiqen të kuptojnë kuptimin e gjërave të caktuara që bëjnë gratë. Grimi, apo shkuarja në tualet me shoqet janë veprime femërore që duken konfuze për burrat.

1.Pse gratë shpenzojnë aq shumë kohë për të vënë make up dhe përfundojnë duke u dukur sikur nuk e kanë?

2.Pse femrat marrin kaq shumë kënaqësi nga përqafimi?

3.Pse femrat shkojnë në banjo në grup?

4.Pse femrat bëhen të padurueshme kur janë me cikël

5.Çfarë mbajnë gratë në çantat e tyre?

6.Pse vonohen kaq shumë në dush…

7.Çfarë do të thotë me të vërtetë “Unë jam mirë!”