Valdrin Sahiti i komenton Robertit në postimin për ndarjen me Norën Valdrin Sahiti i komenton Robertit në postimin për ndarjen me Norën
Stilisti i njohur Valdrin Sahiti pas shkrimit të Robert Berishës për ndarjen nga Nora nuk ka lënë pa komentuar.  “Well said…. Shembull ky shkrim... Valdrin Sahiti i komenton Robertit në postimin për ndarjen me Norën

Stilisti i njohur Valdrin Sahiti pas shkrimit të Robert Berishës për ndarjen nga Nora nuk ka lënë pa komentuar.

 “Well said…. Shembull ky shkrim per çdo çift qe ka femijë….Renne krenare me prinderit e saj dhe me civilizimin e tyre”, ka komentuar ai.

Sahiti njihet si njëri nga stilistët më të njohur në Kosovë e i cili gjatë gjithë kohës është kujdesur për paraqitjen e dyshes.