Vathët trendi për këtë pranverë Vathët trendi për këtë pranverë
Qaforet me shkëlqim dhe rroba klasiket kanë qenë në trendi për shumë kohë. Por këtë pranverë, është koha që të keni pak argëtim me... Vathët trendi për këtë pranverë

Qaforet me shkëlqim dhe rroba klasiket kanë qenë në trendi për shumë kohë.

Por këtë pranverë, është koha që të keni pak argëtim me bizhuteri tuaj.

Këtë sezon duhet të përdorni vathë me shkëlqim, me forma interesante por edhe me ngjyra të veçanta.

Fotografitë më poshtë tregojnë vathët të cilët janë trendi për këtë pranverë: