Vazhdon seanca e Kuvendit, LDK e VV vazhdojnë bojkotin Vazhdon seanca e Kuvendit, LDK e VV vazhdojnë bojkotin
Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ata të Lidhjes Demokratike të Kosovës, sërish nuk kanë shkuar në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës. Vazhdimi i... Vazhdon seanca e Kuvendit, LDK e VV vazhdojnë bojkotin

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ata të Lidhjes Demokratike të Kosovës, sërish nuk kanë shkuar në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës.

Vazhdimi i seancës së sotme ka nisur në ora 18:00 dhe pjesa dërrmuese e opozitës si dhe një pjesë e kabinetit qeveritar po mungojnë.

Në rend të ditë janë gjithsej 40 pika.

Seanca sot është shtyrë disa herë gjatë ditës shkaku i mungesës së kuorumit.