Vëllai sulmon vëllanë me thikë në Prizren Vëllai sulmon vëllanë me thikë në Prizren
Një person është therrur me një mjet të prehtë nga vëllai i tij në Prizren. Sipas policisë, viktima dhe i vëllai të dy kanë... Vëllai sulmon vëllanë me thikë në Prizren

Një person është therrur me një mjet të prehtë nga vëllai i tij në Prizren.
Sipas policisë, viktima dhe i vëllai të dy kanë probleme psikike. Me urdhër të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

“Viktima mashkull K/Shqiptar ka kërkuar ndihmë mjekësore, pasi që i njëjti ishte therur me një mjet të mprehtë nga vëllai i tij. I dyshuari dhe viktima kanë probleme psikike dhe me urdhër të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftimin e PK-së.