Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli gjatë ditës së nesërme do të takohet me dy zyrtarë evropian. Sipas njoftimit, ai do pres në...

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli gjatë ditës së nesërme do të takohet me dy zyrtarë evropian.

Sipas njoftimit, ai do pres në takim drejtorin e përgjithshëm për zgjerim, Chris Danielson zgjerim dhe Thomas Mayr Harting, drejtor i përgjithshëm i shërbimit evropian për veprim të jashtëm, transmeton Indeksonline.

Ky takim do të zhvillohet në orën 16:00 në  kabinetin e kryeparlamentarit.