Veshjet që asnjëherë nuk duhet t’i vishni në vendet e punës Veshjet që asnjëherë nuk duhet t’i vishni në vendet e punës
Është vërtet e vështirë që gjatë ditëve të nxehta të verës të shkosh në punë e veshur sipas kodit etik të çdo profesioni. Por... Veshjet që asnjëherë nuk duhet t’i vishni në vendet e punës

Është vërtet e vështirë që gjatë ditëve të nxehta të verës të shkosh në punë e veshur sipas kodit etik të çdo profesioni. Por disa gjëra janë të ndaluara dhe duhet t’i pranojmë.

Ka disa rroba që janë vetëm për t’u veshur në plazh dhe në asnjë mënyrë në ambientet e punës. Karen Smith, kuruesi i imazhit pranë BBC, pas një reportazhi doli në konkluzionin se pesë janë rrobat që nuk lejohet të vishen në zyrë.

Papuqe me gisht

shapkaa

Bluzë me jakë V shumë të hapur (sidomos për meshkujt)

dominoal-230

Xhinse të shkurta

pantollona-shkurtera

Bluza strapless

blusastran

Syze dielli

518d1369d07a51368200041-85