Vetëm 9 vjet burg Oliver Ivanovicit, për krime lufte në Kosovë Vetëm 9 vjet burg Oliver Ivanovicit, për krime lufte në Kosovë
Gjykata Themelore në Mitrovicë ka shpallur fajtor liderin e serbëve të Kosovës Oliver Ivanoviq. Ai është dënuar me 9 vjet burg për krime lufte... Vetëm 9 vjet burg Oliver Ivanovicit, për krime lufte në Kosovë

Gjykata Themelore në Mitrovicë ka shpallur fajtor liderin e serbëve të Kosovës Oliver Ivanoviq. Ai është dënuar me 9 vjet burg për krime lufte ndaj shqiptarëve gjatë dhe pas  luftës në Kosovë./KP/