Vetëm pak, por ‘shumë ëmbël’, Arta Nitaj ‘harron’ t’i vesh sytjenat dhe… Vetëm pak, por ‘shumë ëmbël’, Arta Nitaj ‘harron’ t’i vesh sytjenat dhe…
Arta Nitaj ka ‘harruar’ të vesh sytjena në foton e fundit dhe ajo tashmë po bën xhiro. Aktorja Arta Nitaj është shfaqur shpesh herë... Vetëm pak, por ‘shumë ëmbël’, Arta Nitaj ‘harron’ t’i vesh sytjenat dhe…

Arta Nitaj ka ‘harruar’ të vesh sytjena në foton e fundit dhe ajo tashmë po bën xhiro.

Aktorja Arta Nitaj është shfaqur shpesh herë provokative nëpër rrjete mirëpo të tillë nuk e kishim parë, shkruan lajmi.net.Në disa postime në Instagram ajo shfaqet joshëse e veshur elegante mirëpo ajo çfarë bie në sy është fakti se Arta shihet se nuk ka veshur fare sytjena.