Vetëvendosje reagon ndaj vendimit të Gjyqtarit Kalludra Vetëvendosje reagon ndaj vendimit të Gjyqtarit Kalludra
Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj vendimit të gjyqtarit Beqir Kalludra për gjyqin e padrejtë siç thotë kjo parti ndaj deputetëve të saj. Reagimi i... Vetëvendosje reagon ndaj vendimit të Gjyqtarit Kalludra

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj vendimit të gjyqtarit Beqir Kalludra për gjyqin e padrejtë siç thotë kjo parti ndaj deputetëve të saj.

Reagimi i plotë:

Në gjyqin politik e padrejtë, sot ndaj deputetëve të Republikës Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Donika Kadaj e Faton Topalli mediave i është ndaluar transmetimi i drejtpërdrejtë i kësaj seance. Ky është tregues i qartë që këtu është qëllim padrejtësia, andaj u duhet që ta kryejnë këtë gjykim politik fshehtas.Duke qenë se ky gjykim politik po bëhet për përfaqësuesit e popullit, është në interes të qytetarëve ta kuptojnë dhe ta dinë se si po gjykohen sot, përfaqësuesit e tij.Duke ditur poashtu, që gjyqtari Kalludra ka një histori të dënimeve arbitrare pa prova e fakte e bën edhe më të rëndësishme publikimin e seancave.Në seancën e kaluar të kësaj çështje interesimi i publikut ishte shumë i lartë, që dëshmon edhe një herë se deputetët nuk janë vetëm dhe se qytetarët janë me ta.