Victoria Beckham ka refuzuar ribashkimin me anëtaret tjera të “Spice Girls” për të festuar 20 vjetorin e grupit LEXO EDHE: Emina Çunmulaj ekspozon këmbët...

Victoria Beckham ka refuzuar ribashkimin me anëtaret tjera të “Spice Girls” për të festuar 20 vjetorin e grupit

LEXO EDHE: Emina Çunmulaj ekspozon këmbët (FOTO)

Mirëpo, 42-vjeçarja tash ka thënë se nuk do që Geri Horner, Mel B dhe Emma Bunton t’i këndojnë këngët e vjetra të bendit të vajzave.

Anëtaret e ribashkuara: Mel B, Geri Horner  dhe Emma Bunton.