Policia e Kosovës ka njoftuar se sot nga ora 11:00 do të mbaj një konferencë për media në stacionin policor “Qendra” në Prishtinë. Sipas...

Policia e Kosovës ka njoftuar se sot nga ora 11:00 do të mbaj një konferencë për media në stacionin policor “Qendra” në Prishtinë.

Sipas njoftimit, konferenca ka të bëj me rastin e vrasjes së rëndë që ndodhi në Gjakovë më 7 gusht, transmeton Indeksonline.

Për aktin e babait që vrau gruan dhe vajzën, do të japin detaje më të hollësishme zyrtarë policor dhe të Prokurorisë Themelore të Gjakovës.