Vushtrria vjen me dy përforcime Vushtrria vjen me dy përforcime
Bëhet fjalë për Dior Zabërgjën e rikthyer nga Vëllaznimi dhe talentin e Llapit, Nazif Mulaku. Mulaku i cili në të kaluarën ka mbrojtur edhe... Vushtrria vjen me dy përforcime

Bëhet fjalë për Dior Zabërgjën e rikthyer nga Vëllaznimi dhe talentin e Llapit, Nazif Mulaku.

Mulaku i cili në të kaluarën ka mbrojtur edhe ngjyrat e skuadrës së Vëllaznimit të Gjakovës pritet të jetë një përforcim i rëndësishëm për ekipin e Vushtrrisë.

Ish-kampionët sot kanë pasur grumbullimin e parë. /Olle