Xhinset që duhet t’i vishni gjatë vjeshtës 2019 Xhinset që duhet t’i vishni gjatë vjeshtës 2019
Vjeshta është periudha perfekte për të blerë një palë xhinse. Por cilat janë trendet e momentit për xhinset e femrave, si t’i kombinojmë, si... Xhinset që duhet t’i vishni gjatë vjeshtës 2019

Vjeshta është periudha perfekte për të blerë një palë xhinse. Por cilat janë trendet e momentit për xhinset e femrave, si t’i kombinojmë, si të dukemi femërore, ekstravagante dhe interesante. Fotot më poshtë do t’ju njohin me trended e vjeshtës 2019 për xhinset. Për raste nga më të ndryshmet, që nga kombinimet ‘street style’ tek ato të sofistikuara, fiksimi ‘xhins’ mbetet definitive edhe për këtë sezon vjeshtë-dimër.