Zbulohet titulli i filmit të ri të James Bondit Zbulohet titulli i filmit të ri të James Bondit
I shumëprituri, filmi i ardhshëm, i 25-i, i James Bondit do të titullohet “No Time To Die”. Lajmi është bërë i ditur nga producentët... Zbulohet titulli i filmit të ri të James Bondit

I shumëprituri, filmi i ardhshëm, i 25-i, i James Bondit do të titullohet “No Time To Die”.

Lajmi është bërë i ditur nga producentët në Twitter.

Filmi, që në rolin e “agjentit 007” ka Daniel Craigin për herë të pestë dhe të fundit, do të ketë në listën e aktorëve edhe Rami Malekun.

“No Time To Die” do të dalë në kinema në Britani të Madhe më 3 prill 2020.

daniel-craig

daniel-craig