‘Zhadja’ edhe më e re se në serial, por shkëlqen ajo, shikojeni… ‘Zhadja’ edhe më e re se në serial, por shkëlqen ajo, shikojeni…
Giovanna Antonelli është aktorja që mblodhi pas vetes mijëra shikues edhe nga publiku shqiptar. Seriali ‘O Clone’ me tematikën interesante të klonimit dhe përplasjen... ‘Zhadja’ edhe më e re se në serial, por shkëlqen ajo, shikojeni…

Giovanna Antonelli është aktorja që mblodhi pas vetes mijëra shikues edhe nga publiku shqiptar.

Seriali ‘O Clone’ me tematikën interesante të klonimit dhe përplasjen e dy qytetrimeve,gjeti një shikueshmëri të madhe ne shumë vende të botës, përcjell ORAinfo.

Padyshim që nuk e keni harruar aktoren që luajti rolin kryesor e që solli edhe imazhin e një gruaje e Lindjes.

‘Zhadja’ së fundi shihet se ka ndryshuar shumë dhe me flokët bionde duket edhe më e re se në serial, pavarësisht se shumë vite kanë kaluar.

Në fotografitë e mëposhtme aktorja duket mjaft simpaktike e joshëse.