“Zhduket” Genta Ismajli “Zhduket” Genta Ismajli

“Zhduket” Genta Ismajli

FameVIP 11 September, 2019, 13:36

Dikur shumë e njohur e aktive, por Genta Ismajli këtë vera nuk është parë e dëgjuar askund. Genta Ismajli, duket se është larguar pak... “Zhduket” Genta Ismajli

Dikur shumë e njohur e aktive, por Genta Ismajli këtë vera nuk është parë e dëgjuar askund.

Genta Ismajli, duket se është larguar pak nga muzika pasi këtë vit ka sjellur vetëm një projekt muzikor

Projekti i saj i fundit “Zjarr” ka ardhur në muajin mars dhe që nga ajo kohë, këngëtarja nuk ka sjellur këngë të reja, duke munguar edhe me hitet e saj të verës.

Genta gjithashtu ka më shumë se një muaj që nuk ka publikuar fotografi as në Instagram, postimi i saj i fundit është më 3 gusht, ndërsa duket se edhe është shpërngulur në SHBA.