Zhduket një djalë në Vushtrri Zhduket një djalë në Vushtrri

Zhduket një djalë në Vushtrri

Lajme 7 December, 2017, 10:38

Një ankues ka informuar se me datën 4 dhjetor, djali i tij me të meta psikike ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë... Zhduket një djalë në Vushtrri

Një ankues ka informuar se me datën 4 dhjetor, djali i tij me të meta psikike ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Rasti ka ndodhur në rrugën ‘Haxhi Zeka’ në Vushtrri, njofton Policia.Njësitë policore janë duke hetuar rastin.