Zhduket një i mitur nga Fushë Kosova Zhduket një i mitur nga Fushë Kosova
Ditën e shtunë, një person ka njoftuar se vëllai i tij moshë e mitur ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më, njofton... Zhduket një i mitur nga Fushë Kosova

Ditën e shtunë, një person ka njoftuar se vëllai i tij moshë e mitur ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më, njofton Policia e Kosovës- transmeton Indeksonline.

Rasti në fjalë po vazhdon të hetohet. /Indeksonline/