Zyrtare: Ndryshojnë sërish datat e merkatos në Itali Zyrtare: Ndryshojnë sërish datat e merkatos në Itali
Italia ka braktisur dritaren e saj të hershme të transferimeve pasi tregu i verës për klubet e saj do të jetë i hapur midis... Zyrtare: Ndryshojnë sërish datat e merkatos në Itali

Italia ka braktisur dritaren e saj të hershme të transferimeve pasi tregu i verës për klubet e saj do të jetë i hapur midis 1 korrikut dhe 2 shtatorit, transmeton Sovrani.info.

Futbolli italian emuloi sistemin anglez vitin e kaluar pasi dritarja e saj verore zgjati nga 1 qershori deri më 18 gusht.

Megjithatë, presidenti i FIGC Gabriele Gravina njoftoi të enjten se tregu do të kthehej në mënyrat e tij të vjetra.

Ndërkohë, dritarja e janarit 2020 do të jetë e hapur në mes të 2 dhe 31 të muajit.   /Sovrani.info/